To Live a Good Life

ONLINE COACHING PROGRAMMA

   Kijk de introductievideo

Hoe fijn is zou het zijn als je tevreden was met je eigen leven.
Dat jij 'in control' bent en weet wat je wilt.Laten we beginnen!To Live A Good Life


  INLEIDING
Beschikbaar in dagen
dagen na je inschrijving
  DEEL 2 : PAUZE
Beschikbaar in dagen
dagen na je inschrijving

FAQ (Frequently Asked Questions)


Wat als ik niet tevreden ben met het programma?
Dat is niet de bedoeling. Als je niet tevreden bent neem binnen 30 dagen contact op en je krijgt je investering terug.
In hoeveel tijd moet ik het programma doorlopen?
Dat is afhankelijk van je vraag en je situatie. Moet je binnen korte tijd een keuze maken? Doorloop dan snel het programma, bijvoorbeeld in 7 dagen. Wil je het meer laten bezinken en de oefeningen goed kunnen doen? Doe dan elke week 1 stap . Het voordeel van het programma is juist dat jij je eigen tempo kan kiezen, dus kies het tempo dat klopt voor jou. Bel mij even als je met mij een persoonlijk schema wil maken.
Hoeveel tijd kost het online programma?
Plan 1 uur per stap dan kun je het programma ontspannen doorlopen. Geef jezelf daarnaast wat extra tijd zodat je de vrijheid hebt om aan een onderdeel of stap extra tijd te besteden, Denk aan 7+2= 9 uur in totaal.
Waarom zou ik het niet doen?
Het is een online programma. Dit betekent dat de content niet speciaal op maat is gemaakt voor jou en dat er niks gebeurd als jij niks doet. Je succes is afhankelijk van jouw pro-activiteit en commitment. Bijna net als in het echte leven ;).
Waarom zou ik het wel doen?
Omdat je toegang krijgt tot een super leuk programma en gaat ontdekken hoe leuk het is om te leren met jezelf. Ok misschien ben ik bevooroordeeld. Maar als je antwoorden wilt op vragen over jezelf en je werk in je dagelijkse leven. Als je wilt kijken naar je situatie nu, maar ook naar je verleden en toekomst. Als je jezelf wel een beetje wilt uitdagen om tijd vrij te maken in je agenda. Als je (nog) geen zin hebt om met iemand te praten, maar wel echt iets wilt doen. Als jij je eigen tempo wil bepalen. En wil leren waar en wanneer het uitkomt. Als je het juist fijn vindt dat alleen jij verantwoordelijk bent voor het succes... Dan zou ik gewoon beginnen!